HTML

Autózás és Élet

A blog autókról, tesztekről, véleményekről, hétköznapi dolgokról, közlekedésről és szinte mindenről szól.

Autós képek

Friss topikok

  • Tomaszito: @egy-fo-epitesz: hát ezaz, durván átmennek gustustalanba. Ám valóban építész vagy? vagy csak nick... (2010.07.24. 16:08) Trafipaxok

Linkblog

Archívum

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.07.18. 08:05 Tomaszito

Parkolóőrök

Ha már megint ez a téma, akkor gondoltam posztolom én is meg, hát az, hogy már nincs annyi korrupt parkolóőr kezd megdőlni. A minap be kelett mennem a VII. kerületbe, mindenhol aprót keresek a kocsiban, hát össze-vissza találtam vagy ötven forintot. Mondom mindegy valamennyit erre is ad az automata gyors bedobom ki az ablakba a blokkott, húzok fel a másodikra az emberhez, csináljuk a dolgunkkat közben mondom, hogy valami aprót adjatok már mert 45-kor lejár a jegyem. Azt mondja hagyjam mindjárt szól a Robikának és a parkolóőr felírja az én rendszámomat is, hogy tudja melyik kocsikat nem szabad neki megbüntetni.

 

Eltelik kb negyed óra mire Robika felhívja a másodikra a parkolóőrt aki már az ajtóban bocsánatot kért tőlem mert nem tudta, hogy a Janiéknál vagyok és már megbírságolt mert tíz perce lejárt a jegyem, fasza ötös, nemlehetne kitörölni azt a szart?- kérdem én, nem, mert műhold meg minden, de mostantól figyel rá és nem fog bírságolni. Köszi. Tehát, hogy a lényeg is érthető legyen a fószer kap a Janiéktól akik ott laknak havonta pár ezer forintot néha egy kávét vagy szendót és ezért cserébe ők két kocsival ingyen parkolnak, mostmár ugye három mert én is fel lettem írva, szóval erről ennyit.

Még egy gondolat erről a ki-e lehet ezeket törölni mert ezek olyanok mint egy feketedoboz ez lenne a lényegük, de kilehet törölni csak érteni kell hozzá. Mondta az öreg(parkolóőr), hogy multkor megbüntette a vezérigazkatójukat, mert hát az alja nem tudja, hogy a tetején milyen kocsikkal mászkálnak, szóval balhé meg minden és 10 perc mulva nyoma se volt semminek, tehát így megy ez.

Te fizettél már le parkolóőrt?

ird meg kommentbe

Szólj hozzá!

Címkék: budapest büntetés parkolás korrupt parkoló parkolóőr


A bejegyzés trackback címe:

https://autofanok.blog.hu/api/trackback/id/tr102158303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása